Strävan, envishet och ambition är vårt motto!

tors, den 27 juni, 2018 13:00 CET

DRUGSSON Pharma är ett dotterbolag till Double Bond Pharmaceutical AB som startades 2014 och är ett snabbväxande läkemedelsföretag som utvecklar och kommersialiserar first-in-class metoder för behandling av olika typer av cancer, infektioner, autoimmuna sjukdomar samt andra livshotande sjukdomar.

Företagets främsta mål är att förse patienter och marknaden med mer effektiva och säkra produkter framför allt inom de områden där dessa behov inte har uppnåtts eller är otillfredsställande.

DBP äger 100% av DRUGSSON Pharma som är distributör för alla läkemedelsprodukter in-licenserade av moderbolaget.

Syftet med DRUGSSON Pharma är att separera olika verksamheter både idémässigt och marknadsföringsmässigt. DBP har och planerar att licensera in flera produkter under 2018 och framåt för att få intäkter till moderbolaget för att kunna bedriva dess huvudverksamhet – utveckling av egna läkemedel.
Våra produkter

tors, den 27 juni, 2018 14:00 CET

Vår portfölj består av in-licensierade produkter från andra företag, så som medicinteknisk utrustning, kosttillskott samt läkemedel.

Egenvårdsprodukterna (OTCs) som inte är receptbelagda distribueras via olika kanaler på den nordiska marknaden.

Drugssons medicintekniska produkter är CE-märkta och utvecklade i Frankrike och finns till försäljning där och i en rad andra länder. Produkternas effekt är kliniskt bevisad.

KONTAKTA OSS

Om du har produktfrågor, klagomål eller vill anmäla biverkningar från någon av våra produkter, vänligen mejla:

Drugsson AB
Virdings Alle 32 B
754 50 Sverige
info@doublebp.com
Varför Drugsson

fre, den 9 februari, 2018 13:40 CET

Double Bond Pharma (DBP) har idag startat ett nytt dotterbolag, DRUGSSON AB, för distribution av läkemedel.

DBP äger 100% av Drugsson AB som kommer att bli en distributör för alla läkemedelsprodukter in-licenserade av moderbolaget.

”Syftet med det nyregistrerade bolaget är att separera olika verksamheter både idémässigt och marknadsföringsmässigt, - kommenterar VD Igor Lokot, - Vi planerar att licensera in flera produkter under 2018 och framåt för att få intäkter till moderbolaget för att kunna bedriva vår huvudverksamhet – utveckling av våra egna läkemedel.”